Mijn bestelling ()
foto kantoor foto keuken de bortoli druiven zwart wit foto bureel foto magazijn foto avond de bortoli piazzano foto kookles Il Cascinone

Wie zijn wij?

NieuweWereldWijnen neemt je mee op een ongelofelijke wijntrip van anders tot zalig, van Argentinië tot Zuid-Afrika, van allesovertreffend tot zonder weerga!

Laat je verrassen door overheerlijke wijnen uit heel de wereld, gaande van Libanon over Californië, tot zelfs het andere Frankrijk! Het team van NieuweWereldwijnen deelt jouw passie voor wijn!

Benieuwd naar een heerlijke nieuwe ontdekking? Al lang op zoek naar een fantastische huiswijn of betaalbare klassewijn? Je wil je kennis bijspijkeren of je klanten op een aangename locatie ontvangen?

NieuweWereldWijnen is jouw gespecialiseerde groothandel! Dat beweren alleszins heel wat absolute wijnkenners in het boek "De 50 Beste wijnhandels in Vlaanderen". Waarvoor d(r)ank!

Onze proefruimte in de Handelslei te Zoersel staat op geregelde tijdstippen te uwer beschikking. We houden je op de hoogte via onze nieuwsbrief. Wandel door onze website en bestel via onze webshop. Laat het  smaken!

Perfectie is niet van deze wereld. Botst u op een lapsus, meld ons dit dan ajb!

 

Wijn is onder de dranken de nuttigste, onder de medicijnen de lekkerste en onder de voedingsmiddelen de aangenaamste. (Plutarchus)

 

Promoties/Nieuws

 • Waterkloof - The Story.

  Waterkloof - The Story.

  Waterkloof is gelegen in het Zuid - Afrikaanse district Stellenbosch, net buiten Somerset West. Het fantastische wijnhuis werd opgericht door Paul Boutinot en is gelegen op een paar kilometer van de Atlantische oceaan, met wijnstokken die groeien op vulkanische bodem. Paul Boutinot werkt op biologische wijze en investeert veel in natuurbehoud en -herstel. Waterkloof produceert wijnen van topkwaliteit en heeft op enkele jaren tijd een fameuze en benijdenswaardige reputatie opgebouwd. John Platter voorspelt dit huis een glorieuze toekomst. Bekijk hier de film.

  >> Lees verder

 • 2018 - volgens de glazen bol gaan de glazen opnieuw vol!

  2018 - volgens de glazen bol gaan de glazen opnieuw vol!

  Mogen we jullie via dit redelijk formele kanaal het allerbeste wensen voor een mooi 2018, met bescheiden dromen en talloze momenten van klein en groot geluk?
  We kijken er naar uit om die wensen inniger én uitvoeriger over te maken op één van de momenten waarop we elkaar treffen.
  En het prille jaar belooft heel wat van die gelegenheden te bieden!


  Data openfles weekend & wijnlessen...lees snel verder!

  >> Lees verder

 • Seghesio wijnen

  Seghesio wijnen

  Californische wijn: letterlijk het beste van twee werelden

  Bij NWW hebben we een voorliefde en een sterke specialisatie voor Californische wijnen. Niet goedkoop, maar zo goed dat kopen toch een -gratis- advies van onzentwege is. In een korte reeks richten we de schijnwerpers op enkele prachtige wijnhuizen waarmee we mogen samenwerken.


  Het sublieme Seghesio bijt de spits af.

  >> Lees verder

sluiten

Bestelformulier bestel formulier

Hieronder vindt u een gedetailleerd overzicht van uw bestelling.

Deze gegevens kan u ook terugvinden in de e-mail die u ontvangt ter bevestiging van uw bestelling.

Order

wijn details jaar stukprijs aantal subtotaal
  Totaalprijs (incl. BTW)

Facturatiegegevens

Leveringsgegevens

* velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen

** Bestelling afgehaald in de winkel zijn, vanzelfsprekend, vrij van verzendingskosten.
** Bestellingen ter waarde van 350 € of meer worden gratis geleverd.
** Voor bestellingen kleiner dan 350 € worden supplementaire verzendingskosten aangerekend:

** Voor België.

Bedankt voor uw bestelling!