Mijn bestelling ()
foto kantoor foto keuken de bortoli druiven zwart wit foto bureel foto magazijn foto avond de bortoli piazzano foto kookles Il Cascinone

Wie zijn wij?

NieuweWereldWijnen neemt je mee op een ongelofelijke wijntrip van anders tot zalig, van Argentinië tot Zuid-Afrika, van allesovertreffend tot zonder weerga!

Laat je verrassen door overheerlijke wijnen uit heel de wereld, gaande van Libanon over Californië, tot zelfs het andere Frankrijk! Het team van NieuweWereldwijnen deelt jouw passie voor wijn!

Benieuwd naar een heerlijke nieuwe ontdekking? Al lang op zoek naar een fantastische huiswijn of betaalbare klassewijn? Je wil je kennis bijspijkeren of je klanten op een aangename locatie ontvangen?

NieuweWereldWijnen is jouw gespecialiseerde groothandel! Dat beweren alleszins heel wat absolute wijnkenners in het boek "De 50 Beste wijnhandels in Vlaanderen". Waarvoor d(r)ank!

Onze proefruimte in de Handelslei te Zoersel staat op geregelde tijdstippen te uwer beschikking. We houden je op de hoogte via onze nieuwsbrief. Wandel door onze website en bestel via onze webshop. Laat het  smaken!

Perfectie is niet van deze wereld. Botst u op een lapsus, meld ons dit dan ajb!

 

Wijn is onder de dranken de nuttigste, onder de medicijnen de lekkerste en onder de voedingsmiddelen de aangenaamste. (Plutarchus)

 

Promoties/Nieuws

 • Basiscursus

  Basiscursus
  In maart ruilen we tournée minérale voor tournée vinérale en houden we je bij NWW bij de (f)les. Op vijf opeenvolgende donderdagavonden kan je  op een ontspannen en laagdrempelige manier heel wat over wijn leren, met de bedoeling de drank optimaal te appreciëren. Op het menu een prettige en praktische proeftechniek, een wereldreis die zowel de oude als de nieuwe wereld aandoet en vooral heel veel proeven van alle mogelijke wijnsoorten. Voor 5 avonden betaal je 195 euro, per avond betaal je 50 euro.

  >> Lees verder

 • BestWineStory: een matinee bij NWW!

  BestWineStory: een matinee bij NWW!

  Frank, die de winkel in Leuven bemant, is daarnaast als storyteller aan de slag.
  In BestWineStory combineert hij het beste van die twee boeiende werelden en slaagt hij erin om zijn professionele passies te vertalen naar een voorstelling vol wijn én verhalen.
  Samen met collega-storyteller Johan Van Rooy trakteert hij jullie op  een origineel opzet dat laagdrempelig, leuk en vooral lekker is.
  Humor, attractieve anekdotes en praktische tips spelen allemaal hun rol én het glas is op elk moment halfvol.

  >> Lees verder

sluiten

Bestelformulier bestel formulier

Hieronder vindt u een gedetailleerd overzicht van uw bestelling.

Deze gegevens kan u ook terugvinden in de e-mail die u ontvangt ter bevestiging van uw bestelling.

Order

wijn details jaar stukprijs aantal subtotaal
  Totaalprijs (incl. BTW)

Facturatiegegevens

Leveringsgegevens

* velden gemarkeerd met een * zijn verplicht in te vullen

** Bestelling afgehaald in de winkel zijn, vanzelfsprekend, vrij van verzendingskosten.
** Bestellingen ter waarde van 350 € of meer worden gratis geleverd.
** Voor bestellingen kleiner dan 350 € worden supplementaire verzendingskosten aangerekend:

** Voor België.

Bedankt voor uw bestelling!